Turizm Türkçesi Atölyesi Başlıyor

Yazıcı-dostu sürüm

Bütün yıl sıkı çalıştınız ve artık bir tatili hak ettiniz. Yılın tüm yorgunluğunu atabilmek için Türkiye’ye gitmekten; deniz, kum ve güneşinin yanı sıra binlerce yıllık tarihe açılan bir kapı olan Anadolu’yu gezmekten daha iyi bir seçim olamaz. Otel rezervasyonunuzu yaptırdınız ve uçak biletlerinizi aldınız. Türkiye’de beş yıldızlı bir tatil sizi bekliyor.

Türkiye tatilinizi sadece bir otelin sınırları içinde tamamlamayacak ve gittiğiniz bölgeyi keşfedip, yepyeni yerler görecek kadar da iyi bir gezginsiniz. İşte Kyiv Yunus Emre Enstitüsü olarak bu serüveninizde size yardımcı olmak için Turizm Türkçesi Atölyesini hazırladık. Türkiye’de eğlenmek, öğrenmek ve keşfetmek için size gerekli olabilecek Türkçeyi ücretsiz olarak öğrenebileceğiniz bu atölyede yer almak sizler için de unutulmaz bir deneyim olacak.

Beş gün sürecek atölyede toplam 10 ders saati Türkçe öğreneceksiniz. Uçakta, otelde, restoranda ve acil durumlarda size gerekebilecek tüm konuşma pratiklerini yapacağız. Programımız tabii ki sadece bununla sınırlı kalmayacak. Türk kahvesini, Türk çayını ve Türk baklavasını deneyecek ve Türkiye’de gezilebilecek yerler hakkında bilgi alacaksınız.
Katılım tamamen ücretsiz. Türkiye tatili için rezervasyon yaptıranlar öncelikli olarak atölyeye alınacak. Atölye programımız ise aşağıda yer alıyor.

Program takvimlerinden kendinize uygun olan birini seçip enstitü telefonlarımız, Whatsapp, Viber veya Facebook üzerinden bize ulaşarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Tel: +380633552604
Her gruba 10 kişilik kayıt alınacaktır.